Szállítási lehetőségek

Mennyi a szállítási idő?

A gyerekágyak szállítási vagy átvételi ideje, a gyerekágy rendelést visszaigazoló email küldését követő 3-7 munkanap, de maximum 21 nap, függően attól, hogy készletről tudjuk-e szállítani a megrendelt gyerekágyat.

Van e raktáron gyerekágy, amit azonnal meg lehet vásárolni?

Szolnoki bútorboltunkban óriási raktárkészletet tartunk. Amennyiben azonnal szeretnél hozzá jutni a gyerekágyhoz, érdemes személyesen ellátogatni boltunkba, vagy kiszállítás esetén kérni kollégánk segítségét az aktuális raktárkészletről telefonon, a 06-70/429-3548 számon, és akár már aznap fel is adjuk futárral a terméket, ami 1-2 munkanapon belül meg is érkezik!

Mennyibe kerül a szállítás?

Amennyiben a gyerekágyat online rendeled, INGYEN átveheted személyesen bemutatótermünkben (Panama Bútorbolt, Szolnok, Tószegi u.10-12.) vagy kérhetsz kiszállítást.

Rendelj személyes átvétellel és fizess készpénzben, 5% kedvezményt adunk!

Házhozszállítás esetén, a szállítási díjak így alakulnak:

Paplan, párna és fotelek (maximum 3 db fotel esetén): 2.999 Ft

Normál méretű ágyaink esetén, ágyanként (160x70 cm): --> 12.990 Ft

Nagy méretű ágyaink esetén, ágyanként (170x80 cm) --> 15.990 Ft

Extra méretű ágyaink esetén, ágyanként (170x90 cm) --> 17.990 Ft

Mini francia ágy esetén, ágyanként  (180x120) --> 24.990 Ft

Egyedi méret  --> Méret függvényében változik az ár!

Fotelágyak esetén, fotelágyanként --> 12.990 Ft

Ágyazható sarokkanapé esetén, kanapénként --> 34.999 Ft

Amennyiben kísérő terméket rendelsz ágyainkhoz, (pl. vízhatlan matracvédő, párna, lepedő, ágynemű…) azok szállítási díja már nem kerül felszámításra, viszont ha több ágyat rendelsz, a szállítási költséget ágyanként kell érteni.

Szolnok 30 km-es körzetében kérhetsz egyedi ajánlatot a kiszállításra, gyerekágy online rendelése esetén is, melyet saját gépjárművel tudunk neked teljesíteni, kedvezményes kiszállítással!

 

Hogyan kapom meg a csomagot?

A gyerekágy rendelésed magas minőségű több rétegű csomagolásban, általában 2 dobozban kapod meg a fokozott biztonság érdekében.

Amennyiben személyes átvétellel szállítod el a gyerekágy rendelésed, kérjük gondoskodj arról, hogy a szállításnál ne tudjon sérülni, elázni stb. Ebben az esetben nem csomagoljuk be ágyainkat, akár össze is szereljük előre ha szeretnéd. Személyes elszállítás esetén, felelőséget nem tudunk vállalni a szállítás során bekövetkező sérülésekért!

 

Hová, és mikor szállítja a futár a gyerekágyat?

A csomagok kézbesítése hétköznap 8 és 17 óra között történik. Amennyiben nem tartózkodsz otthon ezen időpontban, érdemes esetleg a munkahelyedet megadni szállítási címként! A futárszolgálat kétszeri kiszállítást kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Kérjük, hogy körültekintően, kellő tájékozódás után rendeld meg termékeinket,figyelembe véve hogy egyedi termék gyártásról van szó!

A termék átvételének napján gondoskodj a zavartalan átvétel körülményeinek megteremtéséről. (utánvét esetén a kifizetésről, átvételi nehézség esetén a segítségről, stb.)

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a ki, és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre utalása esetén áll módunkban ismételten újraindítani!!

Sem a futár, sem kollégánk nem köteles a megrendelést ajtóig szállítani, mindössze a ház kapujáig. Ebben az esetben a vásárló köteles gondoskodni az ajtóig szállításról. Amennyiben a futár láthatóan sérült csomagot kézbesít, a Megrendelő felelőssége, hogy a sérült csomagot ne vegye át, és még a helyszínen kérje a sérült csomag jegyzőkönyvbe vételét!

 

Mi a teendő a csomag átvételekor?

Az áru átvételekor a Megrendelő köteles a csomagolás sértetlenségét ellenőrizni. Amennyiben olyan sérülést észlelsz, amely érintheti a csomagban lévő termék állapotát, jogosult vagy a küldemény átvételét megtagadni. Észrevételedet a szállító képviselője (futár) által kiállítandó jegyzőkönyvben kell rögzíteni. A sérült csomagolású áru visszaérkezését követően a Gyerekágybolt webáruház haladéktalanul új terméket küld. Az ebből adódó késedelemért a Gyerekágybolt felelősséget nem vállal.

 

Amennyiben saját futárt küldesz a gyerekágy rendelésedért:

Természetesen van lehetőség a vásárlóknak is elhozatni a termékeinket futárszolgálattal! Ez esetben a heverők csomagolási ára 6.000 Ft,  a francia ágyak esetén 8.000 Ft.  A szállítás során felmerülő sérülésekért nem tudjuk vállalnia  felelősséget ez esetben!

 

S.O.S rendelés:

Sürgős megrendelések esetén, melyek egyedi gyártást igényelnek, 5-7 munkanapon belül tudjuk teljesíteni a kéréseket melynek díja, 5000 Ft többletköltséget jelent!

 

Amennyiben bármi kérdésed van, várjuk leveledet az info@gyerekagybolt.hu címen.

 

Bemutatótermünk:

Panama Bútorbolt

Szolnok, Tószegi u. 10-12.

 

Online boltunk elérhetősége: gyerekagybolt.hu

 

Telefonszámunk: 06704293548

Pre-loader