Rólunk

Kik vagyunk mi?

Kárpitos üzemünk, és ezzel együtt magán vállalkozásunk 1996-ban alakult. Több mint 10 évig kizárólag viszonteladók részére gyártottunk, majd 2006-ban nagy örömünkre megnyitottuk  saját boltunkat Szolnokon, Panama Bútorbolt néven, ahol az általunk gyártott termékek teljes skáláját tudjuk bemutatni vevőinknek.

 

Hogy jött a gyerekágy projekt?

A már működő bútor boltunkban közvetlenebb kapcsolatot tudtunk ápolni a vevőkkel, és igény mutatkozott a babaágy után a kisgyermekek részére egy olyan "meleg" hatású kárpitozott leesésgátlós gyerekágyra, mely mellőzi végre a fa keretes ágyak rideg kemény széleit, és biztonságos puha támláival megóvja a gyermeket az esetleges ütődésektől. Legyártottuk tehát az első körbetámlás leesésgátlós gyerek ágyunkat Szolnokon.

Fontosnak tartottuk azonban, hogy tényleg biztonságos, és jól használható gyerekágyat gyártsunk, így a piacon megtalálható hasonlóan kinéző ágyakkal szemben, MI különösen figyeltünk a gyermek kényelmére, biztonságára!

 

Mit is jelent ez?

Gyerek ágyaink alkalmazkodtak a kisgyermekek méreteihez, tehát fekvő magasságuk úgy lett meghatározva hogy biztonságosan és kényelmesen fel-le tudjanak rajta közlekedni (28-32cm). Fontosnak tartjuk hogy minden ágyunk alatt egy duplán  megerősített ágyneműtartó található. Ez biztosítja a magas teherbírást, és egy jól pakolható felületet teremt az amúgy is általában túlzsúfolt gyerekszobában.

 

És a támlák? 

Nem spóroljuk ki az anyagot belőlük! Kiemelt fontosságú, hogy nem csak egy vékony vatta réteggel borítjuk, hanem körben mindenhol, kívül-belül, és a felső éleken is egy magas tömörségű 2 cm vastagságú szivaccsal takarjuk a támlák minden részét.

Garantált tehát az ütődés mentes kuckó a csemetének!

A következő években rengeteg féle gyerek ágyat készítettünk, mind-mind különböző méretűek, fazonúak voltak, és egyre többen megismerték az általunk gyártott minőségi termékek nyújtotta előnyöket.

2008-ban elkezdtük a gyerekágyak online értékesítését, és elindult a gyerekágy pláza webáruház, mely óriási sikerrel jelent meg a hazai piacon. A siker titka, hogy közvetlenül a gyártótól tud vásárolni a kedves megrendelő, kikerülve a további forgalmazókat. Hatalmas előnyt jelentett tehát a gyerekagyplaza.hu webáuházunk megjelenése, hiszen a gyártótól közvetlenül vásárolhat a megrendelő a legkedvezőbb áron, és az online felületen a legegyszerűbb kiválasztási rendszerrel, saját igényei alapján tudja megrendelni gyermeke kedvenc új kuckóját, de egyedi igények megvalósítására is nyílik lehetőség.

Sok sok új termékkel jelentünk meg a 2020-as évben, például sarok franciaágy, rugós ifjúsági heverő, játéktároló puff...stb. Szerettünk volna egy új, sokkal modernebb, online felületet létrehozni, így született meg a Gyerekágybolt webáruház, ahol összegyűjtve az eddigi évek tapasztalatait, alkottunk egy jól átlátható felületet, szebb képminőségben, és több információval.
Álmodd meg velünk gyermeked új pihe-puha kuckóját!
Meleg szívvel ajánljuk baba termékeket forgalmazó webáruházunkat is  (www.kelengyeshop.hu), ahol álomszép baba termékekhez tudsz kedvező áron hozzájutni!
Kellemes böngészést kívánunk a Gyerekágybolt oldalán!
Pre-loader