Verdás ágy: elsősorban a kisfiúk kedvence!

Verdás ágy: elsősorban a kisfiúk kedvence!

A verdás ágy nagy népszerűségnek örvend a kisfiúk körében, de a lányok is szívesen látják viszont a szobájukban a híres meseklasszikus főszereplőit. Az elsősorban fiús ágy leesésgátlóval szolgálja a gyerkőc maximális biztonságát. Fontos azonban tudni, hogy a támlák minősége sem elhanyagolható, hiszen az örökmozgó gyermekek megüthetik magukat egy nem megfelelő kialakítással rendelkező támlában. Milyen az ideális verdás gyerekágy? Miért választják egyre többen a kárpitos gyerekágy kínálta lehetőségeket? 

Verdás ágy: kényelmes gyermekbirodalom éveken át 

Az autós gyerekágyak és a kifejezetten kislányok tetszését elnyerő típusok kedvelt bútordaraboknak számítanak. A hagyományos, kisméretű ágyak ideje lejárt, napjaink trendjei egyértelműen a kárpitos gyerekágy irányába mozdul, ami ágyneműtartóval és vidám mintákkal szolgálja a pihenést, az éjszakai nyugalmat.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kicsik nemcsak az éjszaka folyamán használják ki a verdás gyerek fotel előnyeit, hanem a nap során is szívesen játszanak, olvasgatnak, néznek filmet ott. Nem elhanyagolható szempont tehát, hogy a leesésgátlós megoldás milyen minőséget képvisel. A Verdák ágy kárpiton is megjelenhetnek és a több részt megért mozifilm világa ilyen módon köszönhet vissza a gyermekszobában. 
A mai leesésgátlós, ágyneműtartós verdás ágy típusok kifejezetten praktikusnak bizonyulnak. Nyilvánvaló, hogy a gyerekszoba soha nem lehet elég nagy, a földön pedig gyakran hevernek játékok. Ilyenkor az ágyazható gyermekágy nagy segítségnek számít, pláne akkor, ha rajta is folytatódik a napi aktivitás. A mesékből jól ismert minták, az állatos megoldások, az autókat, csillagokat idéző kárpitok egyaránt népszerűek, de az élénk támlaszínek is kedveltek, már csak feltűnő jellegük kapcsán is. 
A verdás ágy leesésgátlós kialakítással szolgálja a maximális biztonságot, méghozzá nappal és éjszaka egyaránt. A puha, minőségi bútordarab hosszú éveken keresztül lesz a gyermekszoba központi eleme, ahol a tanulásé, a kikapcsolódásé és persze az éjszakai nyugalomé a főszerep. 
Vissza a blogba

Kövess minket, és tudj meg többet!

Részletesen bemutatjuk ágyainkat és újdonságainkat videóinkban és postjainkban.
Kövess minket Facebookon vagy TikTokon!

@gyerekagyboltwebaruhaz 20 éve gyártjuk gyerekágyainkat! Válaszd te is puha tapintású bútorszövet vízlepergetős kárpitozással készült kuckóinkat😊 Websop: https://gyerekagybolt.hu/ #fypシ #foryoupage #gyerekágy #gyártótól #magyartermék🇨🇮 #gyerekszoba #gyerekkelazélet #anyavagyok #legjobbagyereknek ♬ Happy Kids - Syafeea library