Strababíró ifjúsági ágyak kicsiknek és nagyoknak

Az ifjúsági ágy minden gyerekszoba egyik legfontosabb berendezése. Az íróasztallal együtt, alapvetően befolyásolják a helyiség hangulatát, stílusát. A gyermeked minden bizonnyal e két helyen vagy környékén tölti ideje nagy részét, ha a szobájában tartózkodik. A saját ifjúsági ágy minden kisgyermeknek nagyon fontos, személyes bútor, hiszen az lesz az ő kis kuckója, birodalma hosszú éveken keresztül.

Ifjúsági ágy leesésgátlóval

Ha igazán hosszú távú megoldásban gondolkozol, akkor egy ifjúsági ágy leesésgátlóval felszerelve tökéletes választásnak tűnik. A leesésgátló szerepe elsősorban a gyerek védelme. Alvás közben is védelmet nyújt számára azáltal, hogy peremként veszi körbe a fekvőfelületet, megelőzve a nem várt leeséseket, például az éjszakai mozgolódás közben. Másfelől ezek a támlák vastagon szivacsoltak, kívül és az éleken is, ezáltal pedig képesek kellő biztonságot nyújtani a csöppségnek, megvédik az esetleges ütődésektől.

Amikor már felcseperedett és nem kell olyan óvva figyelni minden mozdulatát, a leesésgátló könnyedén leszerelhető és kész is van a bármelyik kiskamasz hálószobájában jól mutató ifjúsági heverő vagy éppen ifjúsági franciaágy.

Ifjúsági ágy ágyneműtartóval

Webshopunkból a leesésgátlót opcionálisan választhatod, az megrendelése előtt döntheted el, hogy szeretnél-e ilyen kiegészítőt és amennyiben igen, csak 1 vagy 3 oldalra. Ugyanígy választhatsz az 5 és a 10 cm vastag matracok közül.

Minden ifjúsági ágyunk natúr bútorlap ágyneműtartóval készül, de kérhetsz helyette laminált élfóliás bútorlapból készült darabot is.

Az ágyak fekvőfelülete egy strapabíró és magas minőségű hideghab betét, ami kellően stabil, hogy ne lehessen kifeküdni. Maga a fekvőfelületet pedig a külön vázra épített ágyneműtartóra kerül, ezáltal biztosítva az ágyszerkezet tehermentesítését, hogy eredeti állapotát minél hosszabb ideig képes legyen megőrizni.