Sarokkanapéágy: kis helyiségekbe is ideális választás!

A sarokkanapéágy a nappalik és a gyerekszobák népszerű darabja. Nem véletlen, hiszen akár kétszemélyes ággyá is alakítható, így a mindennapi alvásra kiválóan alkalmas. Mi alapján érdemes választani az egyre bővülő kínálatból? Milyen előnyei vannak a kétszemélyes ággyá alakítható megoldásnak? 

 

Sarokkanapéágy izgalmas színekben, minőségi kivitelezésben

A sarokkanapékkal kapcsolatban sokaknak van olyan érzésük, hogy kinyitva kényelmetlen törések gátolják a pihenést. A minőségi alapanyagokból készült bútorok gyártói azonban már odafigyelnek arra, hogy a nyugodt alvást szolgálják a piacra kerülő fekhelyek. A párnákat eltávolítva egy személy kinyitás nélkül is kényelmesen elfér a sarokkanapéágy felületén, de az L alakú bútor 200x160 cm méretet is ölthet, ráadásul ágyazható kialakítással rendelkezik. A tapasztalatok szerint, elsősorban a nagyobb gyermekek szobájába bizonyul ideális választásnak a könnyen tisztítható szövet kanapé. 
Apropó, szövet! A bézs színek elsősorban a lányok tetszését nyerik el, a kék és a zöld pedig a fiúk kedvenceinek számítanak. A szürke színnel sem lőhetsz mellé, korosztálytól függetlenül passzol a lakberendezési stílushoz, az egyéni ízléshez.

Mindennapi alvásra és hétvégi lustálkodásra is tökéletes

A karfa lehetővé teszi, hogy akár olvasáshoz, akár filmnézéshez ideális színtér jöjjön létre. A tisztíthatóság a gyermekszobában kiemelt jelentőséggel bír, hiszen itt bizony gyakran előfordulhat, hogy az innivalók a kanapén landolnak. Nem mindegy tehát, hogy mennyire könnyen lehet tisztává varázsolni a szövetet. A sarokkanapéágy a pihenést, az alvás nyugalmát éppen úgy szolgálja, mint a sorozatok megtekintéséhez kényelmes környezet megteremtését. 
Az L alakú modellek a kisebb alapterülettel rendelkező gyerekszobák esetében is megállja a helyüket. A szétnyitható kialakításnak köszönhetően, a pizsamapartik központi színtere lehet. Fedezd fel a korszerű, a gyermekek igényeit is tökéletesen kiszolgáló kanapékat! A nyugodt alvás az energikus mindennapokban és az egészség megőrzésében is kiemelt szereppel bír.