Minőségi, kényelmes "mobil" gyerek fotelek

Egy gyerek fotel vagy éppenséggel egy szivacs fotelágy gyerekeknek remek kiegészítő lehet bármelyik gyermekszobában. Kiegészítő és nem kifejezetten berendezési tárgy, hiszen könnyű súlya miatt a csöppség is könnyen magával viheti és kis kuckója azon szegletében helyezheti el, ahol éppen a kedve tartja. Olvasáshoz, tanuláshoz, de akár tévénézéshez vagy egyszerűen csak pihenéshez is kényelmes megoldást jelent.

Minőségi és divatos gyerek fotel

Egy szivacs gyerekfotel bármilyen alkalomra kiváló választás lehet, ha szeretnénk valami egyszerre hasznos és kedves dolgot adni a saját vagy bármelyik családtagunk gyermekének. A gyerekfotel webáruház kínálatában számos választási lehetőség áll előttünk, nemcsak attól függően, hogy lány vagy fiú lenne a megajándékozott, de érdeklődési körre, életkorra vagy éppen a méretre és színre tekintettel is nagy a választék.

Az egyszerűbb, egyszemélyes gyerekfotelek mellett, megtalálhatóak kínálatunkban a kihajtható gyerekfotel több típusa is. Ezek méretre is nagyobb, két ülőhelyes darabok. Kihajtás nélkül is kényelmesen elférnek benne akár ketten is, ennek ellenére a súlya változatlanul könnyű. Így ezt a típust is egyszerűen tudja magával vinni lakáson belül szinte bárhová. Az ülőfelület kihajtva pedig már a délutáni alváshoz is elegendő fekvőméretet biztosíthat, de az esti tévézéshez is kényelmes fekhely lehet.

szivacs fotel gyerekeknek egyszemélyes kivitelben valamivel könnyebb és kisebb helyet is foglal. Gyerekünk bátran használhatja, játszhat benne. Ha egy kis szennyeződés érné, arra az esetre a czipzáras huzat könnyedén lehúzható és 30 fokon mosható. Egyébként is prémiumminőségű, kifejezetten strapabíró bútorszövet borítással rendelkezik, hogy képes legyen ellenállni az esetenként nagyobb igénybevételnek is. Valamennyi gyerek fotel magyar gyártmányú és magas minőségben készült. Esztétikus megjelenésű, különböző színekben elérhető, valamint választás szerint mintázatokkal díszítve is megrendelhető. Minden darab eltisztázott varrásokkal rendelkezik, így jó benyomást nyújt bármelyik gyerekszobában.