Minőségi gyerek heverők többféle színben és mintával vízlepergetős vagy pamutvászon huzattal

Egy gyerek heverő karácsonyra, születésnapra vagy bármilyen jeles eseményre kiváló választás lehet. Webshopunk széles választékából biztosan megtalálod a megfelelő darabot: a körbetámlás és ágyneműtartós heverők különböző színekben és mintázatokban érhetők el, fiúknak és lányoknak egyaránt.

Webshopunkban lehetőséged van teljes mértékben a gyermeked igényeire szabott megoldást választani. Nemcsak az egyes darabok színét vagy mintázatát tekintve, hanem a termék megrendelése előtt lehetőséged van beállítani az elvárt tulajdonságokat. Megválaszthatod a kilépő irányát, eldöntheted, hogy szeretnél-e később leszerelhető leesésgátlót: sőt, is eldöntheted, hogy az csak az első oldalra, esetleg a gyerek heverő 3 oldalára kerüljön. Díszpárnákkal szintén kiegészítheted a rendelésedet, amivel kifejezetten hangulatossá teheted a csöppség kuckóját.

Heverő gyerekeknek és kiskamaszoknak egyaránt van

Egy körbetámlás gyerekheverő maximális biztonságot nyújt a kicsinyednek az éjszakai vagy délutáni alvás során. A támlák mellett, az éleken elhelyezett vastag szivacs pedig megvédi attól, hogy a játék hevében például egy elesés során komolyabban megüthesse magát. Ezek a támlák később könnyedén leszerelhetőek, így ha a szívéhez nőtt volna, nagyobb korában sem kell azt lecserélni. Pillanatok alatt alakítható át a gyerek hempergő ágy ifjúsági ággyá és még hosszú éveken keresztül tehet remek szolgálatot.

Termékeink magas minőségű alkatrészek felhasználásával készültek, amelyek a hosszú évek igénybevétele mellett is megőrzik az eredetihez közeli állapotukat. Az antiallergén hideghab betétet a gyerekágy alatt lévő, megerősített szerkezetű ágyneműtartóhoz rögzítjük. Ezáltal biztosítjuk a gyerek heverő tehermentesítését, hogy az hosszú ideig maradjon fent kifogástalan állapotban. A hideghab betét egyszerre rugalmas és kellően stabil ahhoz, hogy a kicsi ne tudja azt kifeküdni.