Miért kell leesésgátlós gyerekágyat vásárolni a gyerkőcnek?

A babaágy után nagy dilemma hogy milyen gyerekágy az ideális. Hidd el, nem tudsz olyan ágyat vásárolni, ami felnőtt koráig jó lesz a gyerkőcnek. Hogy miért? Mert még mindig kicsi, aki leesik majd az ágyról, aki fel-fel kel éjszaka, közben ide-oda dőlöngél, beüti kisfejét, kislábát. Fontos a számára még az ölelő kuckó, hiszen kinek ne jelentene az egy megnyugvást, ahol érzi, hogy biztonságban van, minden oldalról védve van. A leeséségátlós gyerekágyak egy szuper megoldás a picurinak. Már önmaga tud rajta közlekedni, de mégis a szükséges keretek melyek óvják, védelmezik, megvannak ezeknél az ágyaknál.

Kiwizöld leeésgátlós gyerekágy

Kell az ágyneműtartó, hogy legyen hova elpakolni

Amikor gyerekágyat választasz, arra is gondolj, hogy mindig ide fog felmászni a gyerkőc, tehát mint játszókuckó is funkcionálnia kell. Na, és mi az, amire senki nem gondol? Hogy a játékok eldőlnek majd, ha az ágynemű fennmarad az ágyon napközben is. Fontos tehát hogy legyen egy ágyneműtartó, amiben elpakoljuk az ágyneműt, és ezután pedig az így önmagában is jól mutató gyerekágyon folytatódhat a nap, a sok-sok játék és móka. Az általunk gyártott gyerekágyak igazán mutatós bútordarabjai a gyerekszobának, ahol mindenféle kényelmi szempont adott a gyermeknek és a családnak is.

Puha leesésgátló a sérülések ellen

A leesésgátlók puhaságáról még nem esett szó. Fontos hogy semmilyen körülmények között ne tudja magát megütni gyermek, valamint hogy nagyon masszívan rögzüljön az ágyhoz, hiszen olyan is lesz, hogy rajta át közlekedik majd a kis huncut. Ekkor a fa élek, a kemény durva felületek mind-mind megbosszulják magukat. Sajnos óhatatlanok a fájdalmas sérülések. Tehát nem vitás, hogy a puha kívül és belül is szivacsolt leesésgátlós gyerekágyak a legmegfelelőbbek a kisgyermeknek, melyből, ha megfelelő méretet választasz, legalább 10-12 éves korig kiszolgálják a gyermeket.

Javasoljuk, hogy olyan ágyat válassz, ahol a leesésgátló leszerelhető elől, így a védelmező támlák a lábnál, a fejnél, valamint a belső oldalon megmaradnak, elől viszont könnyen tud közlekedni az ágyról már leesni nem tudó kisgyermek.

Ui: Az én gyermekeim 11 éves korukig ilyen ágyban aludtak, mert mit ne mondjak, volt ám „buli” éjszaka. Megóvtam magam attól, hogy reggel a földön találjam mind a gyerkőcöt, mind a komplett ágyneműtJ