Körbetámlás gyerekágy: kuckó a kicsiknek

Körbetámlás gyerekágy: kuckó a kicsiknek

A körbetámlás gyerekágy kitűnő választásnak bizonyul már közvetlenül a babaágy után. Az egyre növekvő apróságoknak ez az a helyszín, ahol a lustálkodás, pihenés, olvasgatás zajlik, de a kis barátokkal is remek színtér lehet a körbetámlás franciaágy a játékhoz, társasozáshoz. A körbetámlás gyerekágy kiválasztása kapcsán a minőség, a méret, a felhasznált alapanyagok éppen olyan nagy jelentőséggel bírnak, mint az, hogy milyen színek és minták kerülnek a fókuszba. 

Körbetámlás gyerek franciaágy a biztonság szolgálatában 

A kicsik az önfeledt játék hevében akaratlanul lepottyanhatnak az ágyról, ami sérülésekhez is vezethet. Nyilvánvaló, hogy a biztonság elsődleges, így az éjszakai nyugalom érdekében is fontos a megfelelő védelem. Ezt biztosítja a körbetámlás heverő, ami minőségi, vastagon szivacsolt támlákkal áll rendelkezésre és szolgálja a gyermekek biztonságát. Maximális kényelmet is kínál, ami plusz párnák nélkül is komfortos érzetet ad. 

Mintás és egyszínű megoldások

A gyermekszoba esetében sem mindegy, hogy a bútorok milyen megjelenéssel bírnak. A körbetámlás gyerekágy ár és minőség tekintetében is hozza a vártakat. Választhatsz mesefigurás vagy egyszínű kárpitot. A kislányok körében nagy népszerűségnek örvendő lila és pink színek mellett, a fiúk ízlésének megfelelő, sötét árnyalatok is elérhetőek néhány kattintással. A körbetámlás gyerekágy webáruház prémiumkategóriás fekhelyeket kínál mindazoknak, akik stílusos, ízléses és praktikus megoldás mellett tennék le a voksot. Az akár egyedi méretben is elérhető, hatalmas ágyneműtartóval rendelkező körbetámlás gyerekágy a tárolásban is igazi segítőtárs lehet. 
A gyerekszoba központi elemének számító ágy kapcsán koránsem mindegy, hogy milyen kialakítású bútordarabra esik a választás. A babaágy lecserélésekor a körbetámlás típusok a leginkább népszerűek, hiszen egyszerre biztosítanak kényelmet, komfortot, praktikus tároló helyet, ugyanakkor az éjszakai nyugalomról is gondoskodnak. Fedezd fel a boldog gyermekkor eme nélkülözhetetlen részét!
Vissza a blogba

Kövess minket, és tudj meg többet!

Részletesen bemutatjuk ágyainkat és újdonságainkat videóinkban és postjainkban.
Kövess minket Facebookon vagy TikTokon!

@gyerekagyboltwebaruhaz 20 éve gyártjuk gyerekágyainkat! Válaszd te is puha tapintású bútorszövet vízlepergetős kárpitozással készült kuckóinkat😊 Websop: https://gyerekagybolt.hu/ #fypシ #foryoupage #gyerekágy #gyártótól #magyartermék🇨🇮 #gyerekszoba #gyerekkelazélet #anyavagyok #legjobbagyereknek ♬ Happy Kids - Syafeea library