Kislány ágyak széles választékban

Kislány ágyak széles választékban

Ha egy igazán masszív. megbízható és kellően biztonságos kislány ágy vásárlásán gondolkozol, akkor webshopunk kínálatában bőséggel válogathatsz a különböző méretekben, színekben készült termékeink között. Garantáltan megtalálod itt gyermeked kedvencét, legyen az egy hercegnős, mesefigurás, bordó vagy rózsaszín gyerekágy. Egy jól megválasztott kislány ágy bármelyik gyerek számára kiváló ajándék lehet és szép dísze a gyerekszobának.

Válassz vastagon szivacsolt támlájú kislány ágyainkból

Webshopunk kínálatában különböző méretű kislány ágyakból válogathatsz, a 70-től a 120 centiméteres szélességig bezárólag, míg hosszúságuk jellemzően 160 és 170 centiméter közötti. Gyerekágyaink az országban egyedülállóak abból a szempontból, hogy támlái vastagon szivacsoltak nem csak belül, de kívül és az éleken is, ezáltal kellő biztonságot nyújtanak a gyermek számára, megvédik az esetleges ütődésektől. A matrac kellő magasságban van ahhoz, hogy mászni tudó kislányunk számára ne okozzon gondot a közlekedés.

Strapabíró kislány ágyak

Valamennyi kislány leesésgátlós ágy támlái leszerelhetők, illetőleg bizonyos daraboknál a kilépő irányát is meg tudod választani, akár jobbos, balos vagy középső kialakítással is. Különös gondot fordítottunk a stabilitására is, a fekvőfelületet ugyanis külön vázra épített ágyneműtartóra szereljük, ezáltal stapabíróbbá téve ágyneműtartós gyerekáginkat. Az ágyneműtartó teherbírása is 100-120 kilogramm között alakul, míg mélysége jellemzően 20 centiméter.

A matrac így nem a földön van közvetlenül, ezáltal megakadályozva az esetleges kihűlést. A fekvőfelület egy magas, 25-ös minőségű, jó teherbírású hideghab betét, amely tökéletes alátámasztást nyújt a gyermek fejlődő gerincének.

Hercegnős, rószaszín, mesefigurás gyerekágyak

Kínálatunkban az egyszínű, pédául rózsaszín gyerekágy vagy a hercegnős ágy, illetve más, mesefigurás gyerekágy egyaránt elérhető. Az ágyak minőségének köszönhetően hosszú éveken keresztül kiváló állapotban maradnak. A bútorszövetük könnyen tisztítható a megfelelő kárpittisztító segítségével. Így nagyon sokáig szolgálja majd gyermeked édes álmait, és egy igazán meghitt puha kuckója lesz.

Vissza a blogba

Kövess minket, és tudj meg többet!

Részletesen bemutatjuk ágyainkat és újdonságainkat videóinkban és postjainkban.
Kövess minket Facebookon vagy TikTokon!

@gyerekagyboltwebaruhaz 20 éve gyártjuk gyerekágyainkat! Válaszd te is puha tapintású bútorszövet vízlepergetős kárpitozással készült kuckóinkat😊 Websop: https://gyerekagybolt.hu/ #fypシ #foryoupage #gyerekágy #gyártótól #magyartermék🇨🇮 #gyerekszoba #gyerekkelazélet #anyavagyok #legjobbagyereknek ♬ Happy Kids - Syafeea library