Kényelmes és biztonságos ágy gyerekeknek

A jó minőségű ágy gyerekeknek éppen annyira fontos, mint nekünk, felnőtteknek – a kényelmes, maximális feltöltődést biztosító éjszakai pihenésre nekik is szükségük van ebben az életkorban. Az ő esetükben azonban nem csak a kényelem, hanem a biztonság is kiemelten fontos. Ugyanakkor hamar felnőnek és más életkorban más igényeik vannak.Remek megoldás erre az olyan ágy gyerekeknek, amely később akár ifjúsági ággyá is alakítható.

Egy leesésgátlós ágy remek választás kisebb gyerekeknek

Nagyban növeli akár az éjszakai alvás biztonságát az ágyak oldalára erősített támla, az úgynevezett leesésgátló. Ez a kiegészítő valamennyi termékünkhöz választható kiegészítő, azonban egy kisebb gyerek esetén mindenképpen javasolt egy körbetámlás gyerekágy vásárlása.

A támla később leszerelhető, így könnyen alakítható át ifjúsági ággyá is, hogy időközben felcseperedett gyerekünknek se okozzon kényelmetlenséget. A kilépő iránya választható, a leesésgátlót is szerelhetjük az ágy bármelyik oldalára. Így például egy leesésgátlós francia gyerekágy hosszú évekre jelenthet ideális megoldást.

Valamennyi termékünk vastagon szivacsolt, hogy véletlenül se üsse meg magát gyerekünk játék közben vagy az alvás során előforduló, sokszor intenzív mozgások esetén sem.

A kényelmes, kárpitos gyerekágy igazi kuckó lehet

Ugyanígy fontos a kényelem is, hogy gyerekünk ne csak alvásra, hanem akár játékra vagy olvasásra is szívesen használja. Egy kárpitos ágy gyerekeknek is remek választás lesz, hiszen mindenhol pihe-puha, így nem csak teljesen biztonságos, de kényelmes is.

A magas tömörségű antiallergén hideghab betét bár nagyon rugalmas, viszont kellően stabil is ahhoz, hogy gyerekünk ne tudja kifeküdni. Ezáltal az évek során sem veszít kiváló minőségéből. A fekvőfelületet a gyerekágy alatt lévő, megerősített szerkezetű ágyneműtartóhoz rögzítjük, ezáltal is biztosítva az ágyszerkezet tehermentesítését, amelynek köszönhetően sokáig képes megőrizni kifogástalan állapotát.