Hogyan válasszunk ovis ágynemű szettet?

Az ovis ágynemű nemcsak az óvodában használható, hanem otthon, a gyerekszobában is kitűnően megállja a helyét. Hogyan érdemes egyik vagy másik gyermek ágynemű garnitúra mellett letenni a voksot? Mekkora az ovis ágynemű? Milyen minták a leginkább trendik manapság? A gyermekek ízlése már egészen fiatal korban formálódik, így korántsem mindegy, milyen színek, minták jellemzik az óvodai ágynemű szettet. A megjelenésen túl, a méret és az alapanyag sem elhanyagolhatóak, hiszen ezeken a komfortos alvás múlhat. 

 

Ovis ágynemű szett, ahogyan a legkisebbek szeretik 

A kislányok egyértelműen az állatos, a rózsás és más virágmintás megoldások rajongói, míg a kisfiúk inkább az autós mintákat részesítenék előnyben. A különleges, rénszarvasos huzat a karácsonyi időszakon kívül is nagy népszerűségnek örvend. A töltött ovis ágynemű poliészter töltöttel és kitűnő nedvszívó képességgel rendelkező pamuthuzattal szolgálja a gyerkőcök nyugodt pihenését. A bőrbarát alapanyag kiemelt jelentőséggel bír, ez a gyermekek esetében rendkívül fontos. 
Az óvodai ágynemű mérete 90x135 vagy 100x135, ezek között a kicsi korának, fejlettségének egyértelműen megtalálható a megfelelő típus. Bár az intézmények konkrét előírást nem szabnak meg a használt ágyneműre vonatkozóan, de érdemes a minőségi darabok mellett letenni a voksot. Egy jó alvás aktívan hozzájárul a nyugodt mindennapokhoz és a szellemi fejlődés kapcsán sem elhanyagolható annak fontossága. Akár steppelt ovis ágynemű mellett is leteheted a voksodat, ha úgy ítéled meg, hogy ez lenne a leginkább megfelelő a csöppségnek.
Felelős szülőként célszerű az elsőre talán lényegtelennek tűnő ágynemű választás terén is körültekintően eljárni. A kiváló minőségű alapanyag tartósan szolgálja a pihenést, ezért megéri akár többet is költeni a textíliára. Ezek az alapanyagok többszöri mosást követően is remek állapotban maradnak, a minták pedig élénk színekkel garantálják a csillogó gyermekszemeket. Fedezd fel a napjainkban népszerű színeket, mintázatokat és találd meg a csemetéd új kedvencét!