Hogyan válasszunk a gyerekfotelek közül?
A gyerekfotelek a kicsik életterének szerves részét képezik. Legalább egyet érdemes elhelyezni a gyerekszobában, de ha gyakran jönnek a barátok vendégségbe, akkor több kislány fotel is jól jön a helyiségben. Az egészen könnyű szivacs fotelek mellett, a kihúzható, kihajtható megoldások szintén nagy népszerűségnek örvendenek. A színes, mintás bútordarabok, azok kialakításának függvényében, több éven át a gyerekszoba kedvenc elemeivé válhatnak. 

Baby fotelek szivacsból? Ilyen is létezik! 

A baba szivacs fotel egyre nagyobb érdeklődésre tart számot. Nem véletlen, ugyanis a tömörített, magas minőségű hideghab fotelek könnyedén mozgathatóak, akár a gyerkőc is magával viheti a sajátját. Speciális kialakításának köszönhetően nagyon könnyű, A czipzáras huzat egy mozdulattal levehető róla és tisztítható, ez utóbbi a legkisebbek esetében kiemelt jelentőséggel bír. A többféle szín között, kislányoknak és kisfiúknak is megtalálható az ideális. A figurás babafotel szintén megtalálható napjaink kínálatában, közöttük pedig a macis fotel pink fotel tuti befutónak számít. Míg a púder rózsaszín fotel elsősorban a lányok kedvence, addig a szafaris, kaminonos huzattal rendelkező inkább a kisfiúk szívét dobogtatja meg. 

Színek, minták és praktikum egyben

Ha a gyerekszoba berendezéséről van szó, akkor korántsem mindegy, hogy milyen bútorokra esik a választás. A praktikusság jegyében, a szivacsból készült darabok kifejezetten menők mostanság, de azok is megtalálhatják a számításukat a kínálatban, akik elsősorban a minták alapján szeretnének választani. A gyerekfotelek a filmnézéshez, a barátokkal történő beszélgetéshez, játékhoz egyaránt remek döntésnek bizonyulnak. Ha pedig a játék hevében elnyomná az álom a gyerkőcöt, akkor is ideális helyszín lesz a gyerekfotelek világa. A könnyen tisztítható, kis helyen elférő, a mozgatás tekintetében is komfortos berendezés elérhető áron vehető meg, méghozzá az online rendelés előnyeivel élve. Fedezd fel az újszerű gyerekbútorokat és biztosítsd a gyerkőcnek divatos gyerekfotelek segítségével a saját kis birodalmának megteremtését!