Gyermek fotelek színes kínálata

Ha meglepetést keresel gyermekednek akár egy születésnapra vagy karácsonyra, egy gyermekfotel kiváló választás lehet. Gyerekfotel webáruházunk szivacsfotelek színes választékát kínálja. Biztosan megtalálod a gyermeked számára is kedves darabot, ami hosszú időn keresztül kedvence lehet. Könnyen tisztítható és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amelynek köszönhetően kifogástalan állapotát akár éveken keresztül is képes lehet megőrizni.

Gyerekfotelek vízlepergető, teflonos bútorszövettel trendi színekben

Gyerekfoteleink prémium minőségben készült, teflonos bútorszövettel bevontak. Jó színtartó képességük hosszú időn keresztül garantálja az eredetihez közeli állapot fennmaradását. A teflon bútorszövet jellegzetes tulajdonsága a kiváló minősége és a kellemes anyaga mellett remek szennytaszító tulajdonsága is, amelynek köszönhetően akkor sem könnyen koszolódik össze, illetve ha mégis, akkor könnyedén letakarítható, ha gyerekünk a gyermek fotelt maga után húzva közlekedik vele a lakásban.

Valamennyi, webáruházunkban elérhető szivacs fotel gyerekeknek készült, így a szennyeződés előbb utóbb sajnos elkerülhetetlen, hiszen egy kakaóval történő leöntés vagy komolyabb ételmaradékok után kénytelenek leszünk kimosni. Szerencsére ez is könnyen megoldható, hiszen huzata cipzáras kivitelezésben készült. Ezért pedig egyszerűen leszedhető és megfelelő hőmérsékeleten  mosva, magas minőségű, teflonos anyagának köszönhetően kiválóan tisztítható.

Puha szivacsfotelek a gyermeked biztonságáért és kényelméért

A biztonság is kiemelten fontos, ezért valamennyi gyermek fotel nagyon puha kialakítású, hogy gyermekünk akkor se tudja magát megütni, ha ezzel közlekedik a lakáson belül. Termékeink különféle színekben készültek, kislányodnak pink, kisfiadnak pedig akár egy szürkés beige fotellel is meglepetést szerezhetsz.

Egyedi igényekre is

Ha pedig úgy érzed, egyik elérhető darabban sem találtad meg a megfelelő választást, akkor az egyedi igényeknek megfelelő gyermekfotel rendelés is lehetséges. Ha nagyobb méretű, esetleg eltérő paraméterekkel rendelkező gyermek fotelt szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!