Gyerekágyak leesésgátlóval: kényelem és biztonság egyben
A gyerekágyak leesésgátlóval kiemelt népszerűségnek örvendenek. Kedveltségüket nem csupán az esztétikus megjelenésüknek köszönhetik, hanem a biztonságot nyújtó támláknak is. Már kisgyermekeknek is ideálisnak bizonyul, ráadásul egy jó választással hosszú évekig komfortosan kihasználható darabot kaphatsz. A leesésgátlós franciaágy nagy méretének köszönhetően akkor is kiszolgálja az igényeket, ha a barátok ott aludnának vagy a játék színtereként kerül használatba annak felülete. 

Kisgyermek ágy változatos színekkel, mintákkal

A gyerekágyak leesésgátlóval minden korábbinál szélesebb választékban állnak rendelkezésre. A kislányoknak ideális a púderrózsaszín, a kisfiúknak pedig kiválóan alkalmas a világoskék mellett, a kutyusos, csillagmintás, szafaris, autós típusok. Természetesen az egyszínű leesésgátlós heverő is megfelel az elvárásoknak, főleg akkor, ha kisebb alapterülettel rendelkező a gyermekszoba. 

Kisgyermek ágy a biztonság szolgálatában

Alapvetően elmondható, hogy a gyerekágyak leesésgátlóval kifejezetten a biztonságot szolgálják. A puha támlák kényelmes kuckót teremtenek és a gyerkőcöt a leeséstől is megóvják. A nappali használat során is megállják a helyüket a komfortos támlák, hiszen legyen szó társasjátékról, kártyázásról, vagy éppen mesenézésről, maximális kényelmet biztosít a támlás ágy. A tapasztalatok azt mutatják, hogy tulajdonképpen bármilyen lakberendezési stílushoz, színvilághoz megtalálhatod a passzoló fekvőalkalmatosságot. 

Ágyneműtartós gyerekágyak a helytakarékosság érdekében

Minden gyerkőc rajong a puha takarókért, párnákért, amelyekbe bekuckózhatja magát. Viszont, ha rendezett gyermekszobáról van szó, akkor nélkülözhetetlen az ágyneműtartó. A nagyméretű gyerekágy is kényelmesen nyitható ágyneműtartóval szolgálja a helytakarékosságot.
Napjaink kínálatában a kényelem és a praktikum iránt érdeklődők egyaránt megtalálhatják számításukat, de azoknak sem kell lemondaniuk az új kedvenceikről, akik a stílusos megjelenést is lényegesnek tartják vásárlásakor. Gyerekágyak leesésgátlóval, különféle mintával és méretben várják a kis tulajdonosukat.