A támlás, vidám kárpitos gyermek ágyak az igazán divatosak manapság

A támlás, vidám kárpitos gyermek ágyak az igazán divatosak manapság

A trendek a gyermek ágyak világát is elérték. A kicsik ízlésének megfelelő bútorok gyakran vidám mintákkal, színes kárpittal szolgálják az éjszakai nyugalmat. A megjelenés mellett, természetesen a biztonság sem elhanyagolható. Szülőként sokan kifejezetten a leesésgátlós gyerekágyak kínálatában nézelődnek. Hasonlóképpen lényeges az is, hogy a nap folyamán az ágynemű ne legyen útban, így ha a heverő ágyneműtartós, az nagy előnynek számít. Milyen szempontokat érdemes fókuszba helyezni a vásárláskor? Hogyan lehet olyan darabot választani, ami nem csupán időszakosan felel meg az elvárásoknak? 

Szivacsos gyerekágyak támlás megoldásokkal 

A gyerekek úgy nőnek, mint a gomba. Nemcsak a ruháikon tapasztalhatjuk ezt, hanem a közvetlen környezetükben helyet kapott tárgyakon is. Nincs ez másként a gyerekszoba bútoraival összefüggésben sem. Jogos igény tehát, hogy amikor csak tehetjük, előre gondolkodjunk és az átalakítható, éveken át kitűnő szolgálatot tevő darabok mellett tegyük le a voksot. A leesésgátlós, támlával rendelkező gyermek ágyak sokszor igény szerint alakíthatóak és az alvás helyszínén kívül is megállják a helyüket. 

A gyerek hempergő ágy jó helyszín a játékhoz

A gyerek hempergő ágy megfelel mindazoknak a feltételeknek, amelyek felmerülhetnek a témával kapcsolatban. Az örökmozgó kicsik gyakran olvasáshoz, filmnézéshez, játékhoz is az ágyat használják, ezért meggondolandó, hogy a gyerekheverők is helyet kapjanak a gyerekszobában. A gyermek ágyak közötti választáskor érdemes a helyiség méretét, a gyerkőc szokásait, korosztályát és persze érdeklődési körét is szem előtt tartani. A mintás, divatos darabok mellett, az egyszínű, akár körbetámlás típusok is kifejezetten divatosnak számítanak manapság. 

Kompromisszumokra nincs szükség, ugyanis az aktuális kínálatban mindenki rátalálhat az ideális, biztonságot, kényelmet nyújtó, egyúttal funkcióját is tökéletesen ellátó gyermek ágyra. A minőség nem elhanyagolható tényező és a tapasztalatok szerint, sokan kifejezetten az átalakítható, újragondolható megoldások hívei. Fedezd fel a praktikus, strapabíró ágyak kínálta lehetőségeket!

Vissza a blogba

Kövess minket, és tudj meg többet!

Részletesen bemutatjuk ágyainkat és újdonságainkat videóinkban és postjainkban.
Kövess minket Facebookon vagy TikTokon!

@gyerekagyboltwebaruhaz 20 éve gyártjuk gyerekágyainkat! Válaszd te is puha tapintású bútorszövet vízlepergetős kárpitozással készült kuckóinkat😊 Websop: https://gyerekagybolt.hu/ #fypシ #foryoupage #gyerekágy #gyártótól #magyartermék🇨🇮 #gyerekszoba #gyerekkelazélet #anyavagyok #legjobbagyereknek ♬ Happy Kids - Syafeea library