A nagyméretű gyerek franciaágyban zajlik ám az élet!

Amikor a pici gyerek mindenhol keresi a kis kuckókat, hogy hol is tudna nyugodtan játszani, akkor egy ilyen szuper nagyméretű gyerek franciágy, ami tágas, széles, és minden oldalán védett a lehető legjobb választás a számára.

Miért jó játszani a gyerek franciaágyban?

Mert a sima ágyakon, ahol mindig meg van ágyazva, maximum le van terítve egy pléddel, NEM lehet jót játszani. Mert legurul, nem áll meg. Dől-borul minden. Ezt nem szeretjük. Az általunk gyártott kárpitos gyerek franciaágyak fekvőfelülete egy kellő keménységű felülettel rendelkezik. Legózni, autózni, babázni, kockákat egymásra rakni is tökéletes. Élvezetes lesz tehát a játék ebben a széles gyerekágyban. Ez a leesésgátlós gyerek franciaágy minden oldalról megvédi a gyerkőcöt, de a játékokat is. Olyan tehát, mintha a földön játszana, de mégsem fázik fel, mégsem gurulnak szét a játékok.

És a gyerekágy magassága?

Igen, ez is fontos! Szívesen felmásszon rá, a picuri, hiszen ha nehezebben mászik a magas fekvőfelületű ágyra, ha lefelé is kevésbé komfortos a közlekedés, akkor bizony nem is nagyon fogja használni a picurka. Az általunk gyártott gyerek franciaágyaknak 30-32 cm a magassága a földtől, tehát abszolút biztonságos a közlekedés.

A leesésgátlók pozitív hatása

Mintha anya ölelne. A leesésgátlós gyerekágyak puha oldalú támlákkal meghitt, biztonságos kuckót teremtenek, melyhez szívesen dől neki a napközbeni játék során gyermek. Éjszaka nem tudja megütni magát, és használat során 100%-ban biztonságos, koppanásmentes minden egyes része.

Ha jönnek a kisbarátok, biztos, hogy első útjuk erre a gyerekágyra fog vezetni. Felcipelik a sok-sok játékot, és mehet is a hancúr, hiszen itt minden elfér, és ott is marad. Nem gurul, nem dől-borul.

És az éjszakák a gyerek franciaágyban?

Ha szeretnél, Te is mellé feküdhetsz, bőven elfértek. Hatalmas birodalom, ahol az összes alvóka el fog férni. Kell ennél több? A nyugodt alvás egyik legfontosabb eleme a nyugalmat árasztó puha gyerekágy. Ez a leesésgátlós gyerek franciaágy garantáltan a gyerkőc, és az egész család kedvence lesz!