A hercegnős ágyak a kislányok kedvencei
A hercegnős ágyak ideális választásnak bizonyulnak akkor, ha a gyerekszoba kedvenc részét szeretnéd beszerezni. A kislány gyerekágy nemcsak a nyugodt éjszakai pihenés helyszíne lesz, hanem a játék és a mesenézés színtere is. Korántsem mindegy tehát, hogy milyen kialakítással rendelkezik, mennyire biztonságos és persze elnyeri-e a gyerkőc tetszését. A mesefigurás ágyak minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen ez a világ igen közel áll a kislányok lelkéhez. Lássuk, miért számítanak tuti befutónak ezek a típusok a gyerkőc szobájának kialakításakor! 

Leesésgátlós hercegnős ágyak a biztonság szolgálatában 

Ha a hercegnős ágyak kerülnek fókuszba, akkor az időtálló minőségen túl, nem mehetünk el a biztonság kérdése mellett sem. Ez minél inkább kicsi a gyermek, annál nagyobb szerephez jut. A kislány leesésgátlós ágy igény szerint alakítható, így a későbbiekben is komfortos részét képezi majd az enteriőrnek. 

Színek, stílus, kényelem 

A gyerekszoba berendezésekor a praktikus kialakítás, a vidám színek éppen úgy középpontba kerülnek, mint a helyiség egyéb elemeihez passzoló stílus. A mesefigurás ágyak a fiúk és lányok körében is igen kedveltek, ráadásul az online rendelésnek köszönhetően, az otthonodból választhatod ki az új kedvencet. A cicás, unikornisos, macis gyerekágy kifejezetten a kislányoknak javasoltak, a kényelemről pedig a minőségi, strapabíró alapanyagok gondoskodnak. A hercegnős ágyak mellett, az egyszínű, saroktámlás, leesésgátlós ágyak is nagy népszerűségnek örvendenek. Gondolkodj élénk színekben, hiszen egy pink, bordó, lila vagy narancs színű bútordarab azonnal feldobja az egész helyiséget!
A hercegnős ágyak tuti befutónak számítanak, de érdemes a gyerkőc véleményét is kikérni arról, milyen megoldást szeretne választani. Meglepő módon, már egészen fiatalon elkezd kialakulni a gyermek ízlése. Ha ennek megfelelően történik a vásárlás, akkor biztos lehetsz abban, hogy új kedvenc helyszínt avathat a kislány, ahol az olvasás, a pihenés vagy éppen a tanulás egyaránt komfortosan történik!