Minőségi gyerek heverő széles választékban

A webshopunkban elérhető gyerek heverő kínálatunkban válogatva, könnyedén megtalálhatod azt a darabot, amelyikkel remek meglepetéssel szolgálhatsz a szemed fényének. Legyen az egy gyerek hempergő ágy, ágyneműtartós vagy leesésgátlóval felszerelt gyerek heverő ágy, a különböző darabok egyike biztosan nemcsak a megajándékozottnak jelent örömöt, hanem még a gyerekszobában is kifejezetten esztétikusan mutathat.

A gyerek heverő ágy színes kínálata

A nálunk kapható gyermek heverők szó szerint színes kínálatot biztosítanak: a púderrózsaszín, a szürkés beige vagy a cappucino árnyalatok mellett, különböző mintázatokkal is elérhetőek ezek a típusok. A munkagépes, focis vagy verdás mintákkal díszített gyerek heverő a fiúknak, míg a pink és szürke cicás vagy éppen unikornisos darabok a lányoknak lehetnek nagyszerű meglepetések bármilyen alkalomra, születésnapra, karácsonyra, vagy csak egy sikeres bizonyítvány örömére. Ráadásul a kialakításban is különböző megoldásokkal találkozhatsz. Egy kisebb lurkónak fontos szempont a biztonság. Pontosan ezt a célt szolgálják az igény szerint választható első oldali leesésgátlók, valamint a támlamagasítás is, hogy semmilyen veszélyt ne tartogasson magában a délutáni pihenés vagy az esti alvás.

Valamennyi darab magas minőségű hideghab betéttel készül. Ennek egyértelmű előnye, hogy kellően rugalmas, évek alatt sem lehet kifeküdni. Így valóban hosszú távú megoldást kínál a nálunk elérhető mindegyik gyerek heverő, ami jó darabig lesz a saját kis kuckója, kedvenc zuga a kicsinek.

Ágyneműtartós heverő gyerekeknek szintén kapható nálunk. Nemcsak praktikusak, hanem egyben tartós megoldást is kínálnak ezek a típusok. Megerősített szerkezetüknek köszönhetően stabil, masszív kialakításúak és egészségügyi szempontból is előnyösek, a matrac ugyanis nem a földre kerül, így az nem tud áthűlni.

A különböző gyerek heverők webshopunkban személyes átvétel mellett is megrendelhetők, természetesen igény szerint pedig, felár ellenében házhoz szállítjuk.