Fiús ágy kiváló minőségben

Egy fiús ágy bármelyik kissrácnak remek meglepetés lehet. Lehetővé teszi a tökéletes pihenést, feltöltődést az esti alvás során és gyerekszobájának egyik kedvenc berendezése lehet, amit aztán büszkén újságolhat barátainak. Legyen az egy verdás gyerekágy, pókemberes ágy vagy bármilyen, mintás gyerekágy, a hatalmas választékból biztosan akad egy, gyermekünk számára is kedves darab.

Biztonságos fiús ágy, a legjobb minőségben

A kényelem mellett a biztonságra is nagy hangsúlyt fektetünk minden egyes fiús ágy esetében is. Ezt a célt szolgálják a támlák mellett az éleken is elhelyezett vastag szivacsolás is, amely megvédi a gyermeket az esetleges ütődésektől. A legtöbb termékhez választható első oldali leesésgátló is, tovább növelve ezáltal a fiús ágy biztonságát az éjszakai vagy délutáni alvás során.

A kilépő iránya szintén választható, kialakítás szerint kerülhet nem csak bal vagy jobb oldalra, de középső kilépős kivitelben szintén rendelhetők termékeink. Valamint, ha szeretnénk, feldobhatjuk a fekvőhelyet a hozzá illő díszpárnákkal is – az erre való igényt rendelés során van lehetőség jelezni webshopunk termékoldalán.

Kényelmes és stabil fekvőfelület

Az ágy stabilitására is külön gondot fordítunk, ezért az a fekvőfelületet egy teljesen különálló vázra épített ágyneműtartón helyezzük el. Ezzel is meghosszabbítva valamennyi fiús ágy élettartamát, hogy a vásárláskori állapotát minél tovább képes legyen megőrizni. Valamint így a matrac nem a földre kerül, ezáltal nem tud kihűlni.

A fekvőfelület egy 5, igény szerint 10 cm vastagságú hideghab antiallergén betét, amely nem csak kényelmes, hanem kitűnő támaszt nyújt a még fejlődésben lévő gyermek gerincének. Ezek mellett a tulajdonságok mellet kedves kis kuckója lesz gyermekünknek. Amellett, hogy biztonságos és kényelmes, melyek kissrácnak ne lenne remek meglepetés például egy kamionos gyerekágy vagy focis gyerekágy.